Направете запитване

Алуминиевите радиатори осигуряват комфорт, уют и удобство, а благодарение на стилният и изчистен дизайн и разнообразието на модели, алуминиевите радиатори се вписват лесно в съвременен интериор и в различни дизайнерски решения за обзавеждането на дома и офиса. Алуминиевите радиатори имат редица предимства пред другите отоплителни тела. Спрямо по-евтините стоманени панелни радиаториалуминиевите ребра имат значително по-високо топлоотдаване и ефективност, получени на база високата топлопроводимост на материала, от който са произведени, както и на подходящите конструктивни характеристики на алуминиевите глидери. Важно предимство на алуминиевите глидери е тяхната устойчивост на корозия и ниското тегло на материала. Алуминиевите ребра са предназначени за сглобяване, това ги прави универсално решение поради възможността да се увеличи или намали отоплителната мощност на отоплителното тяло без цялостната му подмяна.

ТермаБо  предлага качествени алуминиеви радиатори със съвременен дизайн, и с приятно закръглени и изчистени форми, които се вписват във всеки един интериор и удовлетворяват и най-изискания вкус. ТермаБо предлага алуминиеви радиатори на цени без конкуренция.

Отличното съчетание между качестводизайн и ниска цена биха задоволили и най-претенциозните ни клиенти.

Един от най-продаваните модели, с които работим е модела Aquatic с марка REGALL.Тези алуминиеви радиатори са с високо качество, произведени в Италия, от фирматаREGALL, притежават елегантен и модерен дизайн с отлични термични качества като всекирадиатор REGALL минава щателни тестове за качество, преди да бъде боядисан. Отличават се с висока топлинна мощност и ефективност.

Направете запитване

Направете запитване

Свържете се с нас

Обадете се сега: +359 896 870 730

4000, гр. Пловдив

инж. Николай Бонев

Последвайте ни

TOP